16.9.10

Blog Raya

Assalamualaikum.. Sebelum tu aku ucapkan terima kasih pada blogger2 yang sudi singgah blog inspirasiizra, lalu lalang di shoutmix walaupun aku lambat sangat update. Seperti yang korang semua tahu, kita sekarang di musim raya. Bila dah musim raya nie, da tentu la aku post entry pasal raya jugak.

Saya Izra, mengucapkan:

SELAMAT BERHARI RAYA pada korang2 dan juga yang mengenali Izra di dunia nyata. Semoga raya kalini lagi banyak duit raya dari tahun lepas,, hahaaa…

Raya kalini aku sambut biasa2 je, aku raya kat kampung di Pasir Mas,Kelantan. Duit raya pon dapat biasa2 je. Aku ada juga buat video raya, tapi aku dah post dulu kat facebook aku.

video

idea asal: saffawati.com

0 bengang:

Post a Comment