6.3.11

Siapa Saaridaughter ?

Assalamualaikum . . . hmm lama juga aku tak update blog, nak kata sibuk rasa tak sangat la tapi aku banyak jejalan kat blog korang2, ya kamu. Sebenarnya dah lama nak buat entry pasal ni tapi bila baca blog korang2 yang best aku jadi tak keruan nak upadate blog sendiri, hahaa. .

Siapa Saaridaughter? Saaridaughter ialah sebuah blog yang buat aku alert sebentar bila blog Saaridaughter visit blog Inspirasiizra. Kenapa? Kerana pemilik blog Saaridaughter telah menjadi follower Inspirasiizra yang ke-100. Terima kasih pada blog Saaridaughter kerana sudi singgah blog Inspirasiizra yang tak seberapa. =)

(antaramuka blog Saaridaughter) 
 
Takda hadiah untuk follower ke 100, tapi aku dah baca keseluruhan entry yang terdapat pada blog Saaridaughter (nasib baik sikit, hehee). Mari aku review sikit blog Saaridaughter. .

-> pemilik blog Saaridaughter ialah Siti Aishah Binti Saari

-> berumur 20 dan study di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (sama tempat aku study sekarang)

-> blog Saaridaughter berkisarkan ala2 diari gitu (aku suka baca blog girl2 yang unsur2 diari sebab cara mereka cerita unik)

-> sudah berpunya dan aku tak pernah terserempak dengan blogger Siti Aishah Binti Saari

Dalam banyak2 entry Saaridaughter, aku suka entry ‘orang kate BERCINTA x semestinya MEMILIKI , betul ke?
Sebab apa? dalam entry ni beliau memberi pendapat mengenai cinta. So seronok juga bila baca pandangan dari perempuan mengenai cinta. Entry ni panjang dan masa aku tengah scroll kebawah aku terkejut sebab ada gambar …. (baca lah sendiri, hehee)

Sekian untuk review blog Saaridaughter, diharap korang2 sudi singgah sebentar di blog Saaridaughter.

Nasihat saya untuk pemilik blog Saaridaughter, teruskan blogging dan tak perlu tergesa-gesa nak banyakkan entry pada blog semata-mata nak puaskan orang lain. Saaridaughter adalah blog anda dan terpulang pada anda untuk menulis apa2 pada blog asalkan anda tidak melanggar etika berblog. ^_^

Bonus: sila juga lawat blog ‘Zero to Infinity’ (follower yang ke 101)

. . . . . . . . . .

Bercakap mengenai follower blog, bila aku melawat blog2 korang aku tak kan suruh blogger tu follow blog aku. Terpulang pada blogger tersebut untuk follow blog Inspirasiizra. Aku bukan lah seorang blogger terkenal apatah lagi entry2 pada blog aku banyak merapu, so buat apa lah aku nak paksa korang follow blog aku kan yang tak seberapa ni. Terima kasih pada korang2 yang follow blog Inspirasiizra, ada sesetengah aku tak follow blog korang (ada sebab) tapi aku still melawat blog korang2 yang best tu. =)

8 comments:

  1. im deeply moved..hehe
    btw, thanks a lot..
    i never got it before..kui3~~

    ReplyDelete
  2. thanks a lot btw :) HAHA.
    comment2 tu akan di ambil sebagai pengajaran. same2 kongsi ilmu. i'm still new blogger .

    ReplyDelete
  3. @ain revival:very appreciate when you follow my blog
    thanks =)

    ReplyDelete
  4. @SyafiqRidhwan:ehem,, bila terompah caring buat jamuan di uthm,, hahaa

    ReplyDelete
  5. EHEM..EHEMM.. SAYA FOLOWER YANG KE 110, TAKNAK PROMOTE KE..? :)

    ReplyDelete
  6. gila rh.. suwitnya. =="

    p/s: aishah saari skali kelas jepun ke??

    ReplyDelete